Продаж будинків і Вілл в Чорногорії в утіху ut01-172 / 3bd_s3403

Адреса
Кількість кімнат 3 кімнати Площа 150

ID:SALE_3403

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

Продаж будинків , 3 кімнати, площа (150)

Контактна інформація

Коваленко Яна
ОПИС
Барська рів'єра, район Утіха. Двоповерхова вілла з трьома спальнями із власним пляжем.

Відстань до моря 30м.

Площа 150 кв.

Площа ділянки 300 кв.

Відкритий паркінг на 3 автомобілі

Власний пляж

Вілла продається повністю мебльованою




Структура:

Двір – кілька каскадних майданчиків для барбекю та шезлонгів, відкритий паркінг на три автомобілі

Перший поверх – велика вітальня з кухнею та обідньою зоною, велика тераса з видом на море, коридор, санвузол з душовою кабіною та туалетом, сходи на другий поверх

Другий поверх – вбиральня, три спальні – кожна зі своїми санвузлами з душовими кабінами та туалетами, велика тераса з видом на море

Власний пляж – обгороджений бетонний майданчик на скелі – всі вілли в оточенні, мають аналогічні, тут берег скелястий.

У пішій доступності - кафе та ресторани, продуктовий мінімаркет, автобусна зупинка.

Район – популярне місце для відпочинку у забезпечених туристів з усього світу. Тут по всьому узбережжю – дорогі будинки, в яких мешкають як місцеві жителі, так і іноземні власники. Нерухомість тут має дуже високі орендні показники і приносить відчутний стабільний дохід. Ми надаємо послуги з управління нерухомістю і охоче допоможемо Вам отримувати пасивний дохід від здачі в оренду Вашої вілли.




Нерухомість біля моря з грамотною локацією тепер розглядають як об'єкти інвестицій із цілорічною (а не сезонною) прибутковістю. Вкладати кошти у нерухомість на березі моря стало як ніколи вигідно.

Привабливість інвестиції в нерухомість Чорногорії обумовлена стабільністю пасивного доходу, зростанням цін на нерухомість, зростанням обсягів інвестицій у будівництво житла, стабільністю оцінки активів у євровалюті, отриманням посвідки на проживання, швидким вступом Чорногорії до ЄС, постійним зростанням потоку туристів, низьким рівнем (майже відсутність) криміналу, екологією.
ОБ'ЄКТ НА КАРТІ