Продаж будинків в Чорногорії Тівате tv01-78.2bd_s6714

Адреса
Кількість кімнат 2 кімнати Площа 75

ID:SALE_6714

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

Продаж будинків , 2 кімнати, площа (75)

Контактна інформація

Коваленко Яна
ОПИС
Опис
Тіват, нові будинки від забудовника в екологічному селищі
Бока котрська бухта, район Кавач. Сучасний котеджне селище з крихітних будинків, з власними ділянками.
Продаж здійснюється» з перших рук", від забудовника, тому, покупець звільнений від сплати державного податку на оборот нерухомості в розмірі 3% від вартості Об'єкта покупки.
Відстань до моря 1450м.
Всього в селищі 16 будинків
Висота над рівнем моря 120м.
Забудовник пропонує гнучку систему оплати.
Існує кілька варіантів оплати:
- 100% оплата, при якій, забудовник зможе надати в індивідуальному порядку знижку;
- оплата в розстрочку на 12, 24, 48 і 60 місяців.
Крім того, забудовник розглядає різні варіанти ціни при оплаті готівкою і при оплаті на розрахунковий рахунок.
Кожен будинок в оточенні майже дикої природи, має власну ділянку землі з медітеранской рослинністю, і своїм міні-садом, де власник зможе вирощувати городні культури, цілющі трави і квіти. А середземноморський клімат-надає можливість цілорічного насолоди урожаєм з вашої ділянки.

Забудовник пропонує навчання в пермакультурному освітньому центрі в сусідній Которській затоці, щоб власники будинків могли навчитися правильно доглядати за своїм садом.
Цей котеджне селище - буде справжнім курортом для його жителів. А вартість котеджного будинку зі своєю ділянкою – порівнянна з вартістю квартири в межах міста. Наші будинки розташовуються в лікувально-оздоровчому середовищі – між гір і моря, де повітря гір і морський бриз створюють лікувальну суміш, напоєну ароматом трав і хвої. Це-потужний фактор оздоровлення, який ви будете мати в якості доповнення до приголомшливих видів на тіватську затоку і величні гірські масиви.

Прямо за огорожею вашого будинку-починаються пішохідні стежки серед багатовікових олив, які до теперішнього часу надзвичайно плідні, і ви зможете насолоджуватися своїм урожаєм, зібраним своїми руками в оточенні чорногорської природи.

Найвища енергоефективність будинків, надійний оптико-волоконний інтернет, ні з чим не порівнянне відчуття єднання з природою і безмежна свобода - це мрія мільйонів людей, яку ви зможете здійснити для себе!

Це надійна, розумна інвестиція в ваше майбутнє і в майбутнє Ваших дітей!
Даний Проект, відрізняється новаторським підходом до проектування внутрішнього інтер'єру і зовнішнього екстер'єру. Забудовник, спроектував інтер'єри квартир, з максимально можливим корисним використанням кожного сантиметра внутрішнього простору, і тільки після цього, були спроектовані всі конструктивні елементи самої будівлі.

Найвища якість оздоблювальних матеріалів і електрообладнання, всілякі підлогові і настінні покриття, ДЕКОРАТИВНЕ світлодіодне освітлення, італійська сантехніка, запірна арматура і кераміка найвищого класу, перегородки з безпечного скла – далеко не повний перелік особливостей наших будинків.

Забудовник надає можливість для покупця-розробку власного дизайну.
Вся міська інфраструктура - в п'яти хвилинах їзди на автомобілі.

Відстань:
- Котор - 5 км.
- Порто Монтенегро – 6 км.
- пляж Калардово - 5 км.
- пляж Плаві Хоризонті – 11 км.
– Будва-20 км.
- аеропорт Чиліпі (Дубровник) - 53 км.

Наша конкретна рекомендація:
Будинок № 10
Площа 75 кв. м.
Спалень-дві
Площа ділянки 387 кв. м.
Вид на море
Ціна 386000 Євро
Ціна за готівку 347000 Євро

ОБ'ЄКТ НА КАРТІ