Продаж вілл і будинків в Чорногорії в Кавачі kv01-174. 4bd_s3560

Адреса
Кількість кімнат 4 кімнати Площа 450

ID:SALE_3560

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

Продаж будинків , 4 кімнати, площа (450)

Контактна інформація

Коваленко Яна
ОПИС
Тіватська затока, район Кавач. Затишна вілла з чотирма спальнями з басейном та двома додатковими автономними квартирами.

Відстань до моря 3 км.

Площа вілли 390 кв.

Площа ділянки 1250 кв.

Площа додаткових квартир – по 30 кв. - Кожна

Загальна житлова площа 450 кв.

Гараж

Сад

Паркування

Вілла продається повністю мебльованою та готовою до проживання.

Камін з натурального каменю, мармурова підлога, власний сад із п'ятнадцятирічними деревами, серед яких – лимони, апельсини, виноград, магнолії, маслини та інші дерева.




Структура:

- камінний зал, вітальня з обідньою та кухонною зонами, великий хол, гостьовий туалет, пральня та господарське приміщення, дві спальні з терасами та дві ванні кімнати та велика бібліотека. Вілла влаштована таким чином, що друга половина має свій окремий вхід, дві спальні, дві ванні кімнати та дуже велику терасу з видом на затоку.

На подвір'ї – зона барбекю, паркінг, гараж.

Дві окремі квартири, площею 30 кв. – можуть бути використані як гостьові апартаменти. Одна з квартир розташована у саду, друга – біля басейну.




Вілла може бути використана як дві автономні одиниці

Вілла оточена дубовим лісом, де є безліч пішохідних стежок для прогулянок.




Ідеально для постійного проживання, а також – для здачі в оренду – як цілим комплексом, так і частинами: у такому форматі Ви маєте чотири незалежні житлові одиниці з басейном та чудовим видом на Тіватську затоку. Ми надаємо послуги з управління нерухомістю, та допоможемо Вам здавати Вашу віллу в оренду.




Чорногорія має офіційний статус найекологічнішої країни в Європі.

Температура повітря влітку +27+43 градуси, взимку +15, цілий рік працюють тераси кафе та ресторанів

Привабливість інвестиції в нерухомість Чорногорії обумовлена стабільністю пасивного доходу, зростанням цін на нерухомість, зростанням обсягів інвестицій у будівництво житла, стабільністю оцінки активів у євровалюті, отриманням посвідки на проживання, швидким вступом Чорногорії до ЄС, постійним зростанням потоку туристів, низьким рівнем (майже відсутність) криміналу, екологією.
ОБ'ЄКТ НА КАРТІ