Продаж вілл і будинків в Чорногорії в Кавачі kv01-297.3bd_s3380

Адреса
Кількість кімнат 3 кімнати Площа 480

ID:SALE_3380

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

Продаж будинків , 3 кімнати, площа (480)

Контактна інформація

Коваленко Яна
ОПИС
Бока Которська бухта, район Кавач. Нова вілла, що будується, з басейном з трьома спальнями в оточенні соснового лісу і з приголомшливим панорамним виглядом.

Закінчення будівництва – серпень 2023 р.

Відстань до моря 3000м

Площа 480 кв.м., у тому числі:

- площа террас та підвалів 163 кв.м.

Площа ділянки 1000 кв.

Паркування на 5 автомобілів

Три спальні, три санвузли

Відкритий басейн

Панорамний вид на море, острів світла Марко і півострів Луштіца

Сусідів поруч немає, вілла з усіх боків оточена сосновим лісом. Повна усамітнення.

Висока якість будівництва та оздоблювальних матеріалів. Високоякісна гідро та теплоізоляція. Міцний фундамент. Гідрофобний бетон, всі найсучасніші технології та сумлінний підхід.




Кавач – унікальне місце зі своїм мікрокліматом та неповторною природою. Розташоване на пагорбі над аеропортом Тіват. Його орієнтація на південний захід забезпечує цілий рік сонце. Кавач – це тихе та затишне містечко, захищене від туристичної суєти, але всього за 10 хвилин від центру Тівату та Котора, за 5 хвилин від основних торгових центрів, Кембриджської міжнародної школи та аеропорту. Це місце популярне у забезпечених туристів з усього світу, а також - відмінно підходить для постійного проживання та відпочинку.

Чарівне свіже повітря цього місця поєднує морський бриз і аромат соснового лісу. Через розташування у високогір'ї тут не так багато вологості, як на узбережжі, а в спеку тут на кілька градусів прохолодніше, ніж біля моря.




Структура

Пральня, бойлерна, вбиральня, просторий зал поєднаний з кухнею, світла їдальня, три спальні, кімната вільного планування, де може бути дитяча кімната, бібліотека або кабінет.

Великі панорамні вікна і підсвічування створюють неповторне відчуття простору. Великий високий а камін – надає затишку та романтику. Повна відсутність сусідів створює відчуття таємничості.




Нерухомість біля моря з грамотною локацією тепер розглядають як об'єкти інвестицій із цілорічною (а не сезонною) прибутковістю. Вкладати кошти у нерухомість на березі моря стало як ніколи вигідно.

Привабливість інвестиції в нерухомість Чорногорії обумовлена стабільністю пасивного доходу, зростанням цін на нерухомість, зростанням обсягів інвестицій у будівництво житла, стабільністю оцінки активів у євровалюті, отриманням посвідки на проживання, швидким вступом Чорногорії до ЄС, постійним зростанням потоку туристів, низьким рівнем (майже відсутність) криміналу, екологією.
ОБ'ЄКТ НА КАРТІ