Продаж вілл і будинків в Чорногорії в Которі kt01-78.b120_s3441

Адреса
Кількість кімнат 3 кімнати Площа 120

ID:SALE_3441

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

Продаж будинків , 3 кімнати, площа (120)

Контактна інформація

Коваленко Яна
ОПИС
Бока Которська бухта, район Кавач. Сучасне котеджне селище з крихітних будинків, з власними ділянками.

Продаж здійснюється «з перших рук», від Забудовника, тому Покупець звільнений від сплати державного податку на обіг нерухомості в розмірі 3% від вартості Об'єкта купівлі.

Відстань до моря 1450м.

Всього у селищі 18 будинків

Площа будинків – від 350 до 537 кв.

Висота над рівнем моря 120м.

Забудовник пропонує гнучку систему оплати.

Існує кілька варіантів оплати:

- 100% оплата, за якої, Забудовник зможе надати в індивідуальному порядку знижку;

- оплата на виплат на 12, 24, 48 та 60 місяців.

Крім того, Забудовник розглядає різні варіанти ціни при оплаті готівкою та при оплаті на розрахунковий рахунок.

Ознайомитись з кожним із варіантів оплати, Ви зможете у «додаткових файлах», внизу публікації на нашому сайті www.estatemontegroup.com




Це – новий, черговий Проект із серії вже успішно реалізованих цим Забудовником Проектів у концепті індивідуальних будинків невеликої площі. Забудовник, який працює в Чорногорії з 2008 року, свій перший Проект цього типу дуже успішно реалізував у 2016 році.

Кожен будинок в оточенні майже дикої природи, має власну ділянку землі з медитеранською рослинністю, та своїм міні-садом, де власник зможе вирощувати городні культури, цілющі трави та квіти. А середземноморський клімат надає можливість цілорічної насолоди врожаєм з Вашої ділянки.

Забудовник пропонує навчання в освітньому центрі пермакультури в прилеглій Которській затоці, щоб власники будинків могли навчитися правильно доглядати свій сад.




Наша конкретна рекомендація:

Котеджний будинок тип – В120

Площа 120 кв.м.

Площа ділянки 500 кв.

Вид на море

Ціна:

- при оплаті на розрахунковий рахунок – 320 000 євро

- при оплаті готівкою – 288000 євро




Ми надаємо послуги з дизайну інтер'єру та меблювання - як звичайного, так і ексклюзивного.




Це котеджне селище – буде справжнім курортом для його мешканців. А вартість котеджного будинку зі своєю ділянкою - можна порівняти з вартістю квартири в межах міста. Наші будинки розташовуються в лікувально-оздоровчому середовищі – між гір та моря, де повітря гір та морський бриз створюють лікувальну суміш, напоєну ароматом трав та хвої. Це – потужний фактор оздоровлення, який Ви матимете як доповнення до чудових видів на Тіватську затоку та величні гірські масиви.

Прямо за огорожею Вашого будинку – починаються пішохідні стежки серед багатовікових олив, які до сьогодні надзвичайно плідні, і Ви зможете насолоджуватися своїм урожаєм, зібраним своїми руками в оточенні чорногорської природи.

Найвища енергоефективність будинків, надійний оптико-волоконний інтернет, ні з чим не порівнянне відчуття єднання з природою та безмежна свобода – це мрія мільйонів людей, яку Ви зможете здійснити для себе!

Це надійна, розумна інвестиція у Ваше майбутнє та у майбутнє Ваших дітей!




Даний Проект відрізняється новаторським підходом до проектування внутрішнього інтер'єру та зовнішнього екстер'єру. Забудовник, спроектував інтер'єри квартир, з максимально можливим корисним використанням кожного сантиметра внутрішнього простору, і лише після цього були спроектовані всі конструктивні елементи самої будівлі.

Висока якість оздоблювальних матеріалів та електроустаткування, різноманітні підлогові та настінні покриття, декоративне світлодіодне освітлення, італійська сантехніка, запірна арматура і кераміка найвищого класу, перегородки з безпечного скла – далеко не повний перелік особливостей наших будинків.

Забудовник надає можливість для покупця – розробку власного дизайну.




Вся міська інфраструктура – за п'ять хвилин їзди на автомобілі.

Відстань:

- Котор-5 км.

- Порто Монтенегро – 6 км.

- пляж Калардово – 5 км.

- пляж Плаві Хорізонті - 11 км.

- Будва – 20 км.

- аеропорт Чиліпі (Дубровник) - 53 км.

Нерухомість біля моря з грамотною локацією тепер розглядають як об'єкти інвестицій із цілорічною (а не сезонною) прибутковістю. Вкладати кошти у нерухомість на березі моря стало як ніколи вигідно.

Привабливість інвестиції в нерухомість Чорногорії обумовлена стабільністю пасивного доходу, зростанням цін на нерухомість, зростанням обсягів інвестицій у будівництво житла, стабільністю оцінки активів у євровалюті, отриманням посвідки на проживання, швидким вступом Чорногорії до ЄС, постійним зростанням потоку туристів, низьким рівнем (майже відсутність) криміналу, екологією.
ОБ'ЄКТ НА КАРТІ