Продаж вілл і будинків в Чорногорії в Марковичі mr01-256.4bd_s3449

Адреса
Кількість кімнат 4 кімнати Площа 400

ID:SALE_3449

ХАРАКТЕРИСТИКА ОБ'ЄКТА

Продаж будинків , 4 кімнати, площа (400)

Контактна інформація

Коваленко Яна
ОПИС
Будванська рів'єра, район Марковичі. Нова вілла класу люкс із басейном.

Відстань до моря 5 км.

Вид на море

Площа 400 кв.

Поверхів – три

Площа ділянки 900 кв.м.

Власна дорога до вілли з автоматичними воротами

Гараж на 4 автомобілі

Відеоспостереження

Система безпеки

Вода – з гірських джерел – 0,7 євро за 1000 кубічних метрів (!!!)




Структура:

Перший поверх – гараж, сауна, фітнес-зал

Другий поверх - камінний зал, вітальня з кухнею та їдальнею, комора, одна спальня з власним санвузлом з душовою кабіною та туалетом, тераса

Третій поверх – три спальні, кожна з яких має власний санвузол. Дві спальні з санвузлами з душовою кабіною та туалетом, одна – з ванною джакузі та туалетом, окрема вбиральня, кожна спальня має свою простору власну терасу

У дворі – ландшафтний дизайн, відкритий басейн 11х5, глибиною 2м., зона барбекю, фруктові та оливкові дерева, будинок для собак – з дистанційним відкриттям воріт – з кожної кімнати вілли.

Двір викладено натуральним каменем.

Ковані огорожі; натуральний камінь; мармур; натуральна паркетна дошка та перила з натурального дуба; дизайнерське освітлення – вілли - зовні та зсередини, а також - басейну та двору; сучасні системи кондиціювання; високоякісна столярня, кераміка та кухонне обладнання, високоякісна звуко та гідроізоляція; всі меблі на віллі - виготовлені за індивідуальним замовленням; італійські люстри та високоякісне оздоблення стін.

Каналізація – дві септичні ями

Вілла оточена буйною чорногорською рослинністю, квітами, дубами та хвойними деревами. Суміш із гірського та морського повітря, що утворюється на висоті розташування вілли – на рівні близько 200 метрів над рівнем моря – є потужним оздоровчим фактором для лікування верхніх дихальних шляхів та алергічних захворювань.




Вілла знаходиться в оточенні аналогічних домоволодінь, район дуже популярний у забезпечених туристів з усього світу, і вілли в цьому районі приносять дуже значний дохід від оренди. Ми надаємо послуги з управління нерухомістю та допоможемо Вам здавати Вашу віллу в оренду.

Нерухомість біля моря з грамотною локацією тепер розглядають як об'єкти інвестицій із цілорічною (а не сезонною) прибутковістю. Вкладати кошти у нерухомість на березі моря стало як ніколи вигідно.

Привабливість інвестиції в нерухомість Чорногорії обумовлена стабільністю пасивного доходу, зростанням цін на нерухомість, зростанням обсягів інвестицій у будівництво житла, стабільністю оцінки активів у євровалюті, отриманням посвідки на проживання, швидким вступом Чорногорії до ЄС, постійним зростанням потоку туристів, низьким рівнем (майже відсутність) криміналу, екологією.
ОБ'ЄКТ НА КАРТІ